29/4/12

Πρώτον προεκλογικόν αναδευτήριον εχτραβαγκάντζα λάρτζ ούλριχ


Φίλοι νεοέλληνες (-κι όχι μόνο-,αλλιώς δε θα το διαβάσει κανείς)
και λοιπές φυγόκεντρες δυνάμεις

Γιατί στραβώνετε όλοι που τα παιδιά της χρυσαυγής μας θα μπούνε στη βουλή?
Ως πότε θα παρακολουθούμε με θυμηδία τον προεκλογικό οχετό σας?
Πόσο πραγματικά πιστεύετε πως διαφέρετε από αυτούς τους βαλκάνιους νεοναζί?

Ρωτάω ευθέως απ'αυτό το ρημαγμένο μλοχ.
Ποιές είναι οι προτάσεις σας στην ερώτηση
- Τί θα κάνουμε με το πρόβλημα της μετανάστευσης ? -
Τεκμηριωμένη απάντηση, όχι ευθυνόφοβες αοριστολογίες.

Αν μπορούσαν να απαντήσουν στα σχόλια αυτής της ανάρτησης όσοι έλληνες ψηφίζουν, πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό θα απαντούσε κάτι περίπου σαν αυτό
" Δεν χωράμε άλλους, δεν θέλω να περνάνε τα σύνορα, και δεν θέλω να μάθω πώς δεν θα περνάνε τα σύνορα, σε ψηφίζω για να βρεις τον τρόπο, κάνε το καλό και ρίχ'το στο γιαλό.
Και για όσους είναι ήδη εδώ, πρώτα να φάνε οι έλληνες και οι άλλοι στ'αρχίδια μου.
Και αν ένα πρωί ξυπνήσω και δεν υπάρχουν ξένοι στην ελλάδα, δεν θα σου ζητήσω και το λόγο, κάν'το εσύ κι εμείς μαζί σου είμαστε. "
Γιατί λοιπόν δε θέλετε τους νεοναζί στη βουλή?

Ο σαμαράς και ο καμμένος και ο βενιζέλος και η ντόρα τί είναι?
Ακτιβιστές?

Και τώρα που τους εντοιχίσαμε, πάμε να τους γραδάρουμε.
Είναι απολύτως φυσιολογικό να εκπροσωπείται ένα κομμάτι των σημερινών ελλήνων από νεοναζί βουλευτές με ασυλία. Βέβαια ούτε ο συνδυασμός αυτών των λέξεων στην προηγούμενη πρόταση είναι απολύτως φυσιολογικός, αλλά τα τελευταία χρόνια η ακροδεξιά σκαρφαλώνει στο κουφάρι του καπιταλισμού και σαπίζει τον ιστό της κοινωνίας σε όλα τα κράτη που κατοικούν "λευκοί". Πρώτα ο καρατζαφύρερ (αν έχεις ακουστά) που έκανε τον κύκλο του, τώρα αυτά τα γκόμπλινζ.
Νταξ, συμφωνώ ότι τέτοιο πράμα δεν έχει ξαναμπεί στη βουλή, θα γίνουμε τσέλο με αυτά που θα γίνονται, και εκεί ακριβώς είναι το μπόνους. Πόσο καιρό θα ανεχτεί ο μέσος έλληνας ένα κόμμα που συμμετέχει στη δημοκρατία ενώ είναι εθνικοσοσιαλιστικό και υμνεί τον χίτλερ? Μπορεί να συμφωνεί μαζί τους σε πρακτικά θέματα, όμως στα καλάβρυτα και στα αμιρά ηρακλείου κρήτης κανείς δεν ήθελε να πάει η χρυσή αυγή στα μνημεία των ολοκαυτωμάτων.
Με αυτά και άλλα,θα κάνουν και αυτοί το βραχύβιο κύκλο τους μέχρι να εμφανιστεί ο νεανικός κλώνος τους που θα τους κατηγορεί ότι ξεπουλήθηκαν και πάει λέγοντας. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν ξεφορτωνόμαστε προσωρινά τα χρυσαυγίδια με τον λιγότερο αναίμακτο τρόπο.

Άρα ας μην αναλώσουμε την τελευταία προεκλογική εβδομάδα μιλώντας για τους αυτοαναφλεγόμενους που τουλάχιστον δεν κρύβονται, γιατί όλο αυτό λειτουργεί υπέρ τους.
Η αυλαία ανοίγει, και οι mainstream ηθοποιοί  που αναφέρθηκαν πιο πάνω ως ακτιβιστές, ίσως αποδειχτούν εξίσου αιμοβόροι με τους "γαλανόλευκους" προπίθηκους.

Στην εποχή που πέφτουν οι μάσκες των περισσότερων ελλήνων, φοβάμαι πιό πολύ αυτούς που έχουν τη δύναμη να υπνωτίζουν το λαό, όπως ο καμμένος.
βαρέθηκα

ακολουθεί ένας μελλοντικός πολιτικός διάλογος σύριζα-χρυσής αυγής εντός του κοινοβουλίου





5 σχόλια:

  1. Αξιαγάπητο μλοχ, είμαι απ'τα εξωτικά σεπόλια και η πρότασή μου για τους λαθρομετανάστες είναι να γίνουν όλοι έλληνες. Έτσι αυτομάτως λύνεται το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Και μετά να ενωθούμε όλοι οι έλληνες, με τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ελπίδες, να αναδασώσουμε τη χώρα μας και να αναζητήσουμε τις αναρχοαυτόνομες λύσεις όλων των προβλημάτων μας.
    Γιώργος ζογκλέρ αεκάρα σεπόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. zogler se psaxnoume
    fwtia kai tsekouri
    proskinimene
    X.A.PYRHNAS KENTROU
    ksypnate ellines
    88 KAI SHMERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GAMO THN ANADASWSH SOU ΚΑΙ ΤΑ KWLODENTRA SOU KARGIOLΙ APLYTE
    EKSAXNISTHS TIMWROS AGGELOS
    ΕΞΟ ΟΙ ΞΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΝΟΙ ΜΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΟΥΤΕ ΕΛΗΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΞΕΝΟΙ,ΜΟΝΟ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ-Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ-Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ-Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΛΑΝΙΑ,ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Κ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΑΙΣΙΑ-ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΝ ΚΟΥΦΑΛΕΝ(ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ)-ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΓΚΙΑ,ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ...ΟΥΦ!ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑ...

    ΠΑΝΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης οι κοκορομαχίες εφευρέθησαν στα Ελευσίνια μυστήρια, ο θεος είναι Ελβετός τραπεζίτης και τη φετα την τρωνε ψηλοί υγιείς ξανθοι γαλανομάτηδες κεντροευρωπαίοι ζουλού που τους παρακολουθεί απο κοντά το National Geographic...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή