10/11/11

Ο ΝΕΟΣ ΘΙΑΣΟΣ


Ώστε λοιπόν δε θέλατε να σας κυβερνάει ένας πολιτικός, ε?
Είναι αδίστακτοι, ε? Πάρτε τώρα τον αντιπρόεδρο της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας να γουστάρετε. Από το 1980 ο Λουκάς Παπαδήμος είναι στην υπηρεσία των ευαγών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και μάλλον θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε τους παραδοσιακούς επαγγελματίες του πολιτικού στίβου.

Έτοιμη η μαρκίζα του νέου θίασου





και ο μπαλαντέρ

υπουργός προστασίας του ρουφιάνου, του λίτη και του χρυσαυγίτη το σπίτι


Ο νέος ύμνος του θίασου
(Ελληνοφρένεια)

4 σχόλια:

  1. Κάτσε να δουμε σε τι υπουργεία θα μπούνε γεωργιάδης και βορίδης... Μπορεί να ρίξουμε πολύ γέλιο (και ακόμα περισσότερο κλάμα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ-ΦΟΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ?ΕΚΤΕΛΕΣΗ! ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ?ΕΚΤΕΛΕΣΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΑΣ-ΠΡΟΣΤΙΜΟ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΧΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ(Η ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΜΠΟΣΚΙΝΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ)ΑΛΛΙΩΣ...ΕΚΤΕΛΕΣΗ!

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ!ROCKWAVE-EJEKT FESTIVAL ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΑΝΑΡΧΟΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ANCIENT-GREEK-ORTHODOX FESTIVAL ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ Κ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ,ΜΕ ΣΟΛΟ ΠΙΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ HEADLINERS ΤΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ-ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΟΙ Κ ΦΟΒΕΡΟΙ ΠΑΠΠΑΡΟΚΑΔΕΣ.
    ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!

    ΥΓ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ Κ Η ΑΛΕΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΑΠΤΟ ΠΑΡΤΥ!?

    ΠΑΝΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχχαχααχ!!! Θεός!! Έγραψες!! Ο αλεξάκης και η αλέκα θα είναι έξω απο τη συναυλία ως άλλες Κυρίες Λουκά να κράζουν και να περιμένουν να μπουν με το ντου με τους τσαμπατζήδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή