23/5/10

Ανώμαλη προσγείωση στην καθημερινότητα

Πίσω βουρδούλιακα !




Εκεί που κάθεσαι και παίζεις με τις λέξεις σου και ταξιδεύεις σε γαλαξίες νοημάτων,σε ρουφάει η πραγματικότητα και σε προσγειώνει εικονικά στην γκλαμουράτη μαδρίτη για να απολαύσεις το μπάγερν-ίντερ 4-5 !!!Ένα μαγικό παιχνίδι,ένας υπερθρίαμβος του παλιολεμέ του μουρίνιο,μια διάρροια γκολ,δοκαριών και ευκαιριών,ακατάλληλη για ευκοίλιους.Τελικά απέδειξε ξεδιάντροπα ότι είναι ο νταλάρας της προπονητικής ζέχνης,ταλαιπωρώντας ένα δις ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.
Έτσι λοιπόν,ο βριλ-κόλακας ο Μοράτι σήκωσε τη χύτρα... Αυτός ο άνθρωπος έχει κάτι λάθος στην τηλεοπτική του αύρα.Είναι σαν απέθαντος πρόγονος του βαρδινογιάννη.Έτσι εξηγείται η ομοιότητα του σάπιου κατενάτσιο της ίντερ,με το ρημαδιασμένο ταμπουροσκυλιασμένο τρόπο παιξίματος των πράσινων καλικάτζαρων τα προηγούμενα δέκα χρόνια.
Το σωστό όμως να λέγεται.Ο μουρίνιο είναι αποκρουστικά αμυντικογενής,αλλά αποτελεσματικότατος.
Και οι τριφυλοφόροι πρασινοφρουροί έχουν βελτιώσει τη μπάλα που παίζουν και θα πάρουν άλλα δύο πρωταθλήματα πριν ξαναβ
υθιστούν στη λήθη.
Ως γνήσιος ολυμπιακός χαίρομαι για την πέμπτη θέση,για να ξεφουσκώσουν λίγο οι υπερφίαλοι και λεβεντομαλάκες κατσικόγαυροι,ξέρετε,"οι γαύροι της μόδας" και σε δύο χρονάκια το γήπεδο να είναι γεμάτο με
κόσμο που καταλαβαίνει από μπάλα,και άμα λάχει το κάνει και κόλαση για πλάκα.


"ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕ
Ν ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑ." Κομφούκιος


Τόσα χρόνια τα λέω.Διώξε τον όσκαρ(ο ισπα
νός οκκάς),μην φέρεις άλλους κωλόγερους λεγεωνάριους,φέρε πίσω το λεμονί,τον μπελούσι και τον σήφακα,πάρε σουνταμερικάνους νέους σε ηλικία,βγάλε κανα γαύρο απ'τις ακαδημίες,κράτα το λεμονί για κάποια χρόνια,και πάρε και τον καρεμπέ τεχνικό διευθυντή και την αντριάνα p.r. και τα κόκαλα για σούπα σωκρατάκο.Δεν θα μιλάς στον καρεμπέ,δεν θα μιλάς στο λεμονί,δεν θα μιλάς στη στάζι.
Αυτοί είναι οι όροι,αν δε μπορείς,πιες το κώνειο μπας και οι αδερφοί γουρλομάτη αποδείξουν ότι δε γυαλίζει τσάμπα το μάτι τους.
Τέρμα με τον πρόεδρο.Δε θέλω να γίνω
αχάριστος.Αν φύγει,θα μας λείψει το γάργαρο χο χο χο του(σλουρπ).Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου(σλουρπ).Κατσικόγαυροι δεν σας έχω ξεχάσει,μου γυρίζετε τα άντερα,ο Ολυμπιακός δεν είναι μόδα,μπουκόφλωροι!Όλο γκρίνια είστε κι απο μπάλα τίποτα!
ΟΞΩ ΒΡΕ ! ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !


Και μόλις φύγουνε οι πουθενάδες,φανταστείτε αυτό το γήπεδο:


Με 30.000 τέτοιους:
.
Τότε,ακόμα κι εγώ θα ξαναπάω να θυμηθώ τα παλιά.

4 σχόλια:

  1. ΘΕΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!!!!!!!

    ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΘΡΟ!! ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΣ!!!!

    ΜΙΣΘΟΣ: 10 ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟ ΜΗΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να γράψω σε αυτή την εφημερίδα θα ήταν τα εφημερεύοντα νοσοκομεία για τους βάζελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΤΑΛΙΝ (ΚΟΚΚΑΛΗΣ)ΤΟΤΕ ΛΕΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ (ΦΥΣΙΚΑ Κ ΕΧΕΙ!) ΤΟΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΩΛΟΓΑΥΡΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΓΑΥΡΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Η ΠΑΛΙΑ ΓΕΝΙΑ(ΟΥΣΤ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΟΥΣΤ ΦΩΣ-ΟΥΣΤ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ-ΟΥΣΤ "ΓΑΥΡΟΣ"-ΟΥΣΤ ΜΑΤΖΙΚ-ΟΥΣΤ ΑΣΧΕΤΟΙ Κ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΟΥΣΤ ΚΑΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ...Κ ΤΕΛΟΣ ΟΞΩ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΤΗΝ 7) ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ. ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΕΓΩ ΜΕΣΑ(ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ 7 ΜΑΖΙ Κ Ο ΑΛΕΞ).ΦΦΦΦ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες τα ρε Πειραιώτη !
    Έτσι,πάνω πάνω στην 7 και τα κόκαλα για σούπα.
    Πάνω απ'όλα έξω οι φασίστες απ'την 7,τη χώρα και τον πλανήτη!
    Στα Ίμια όλοι-να φυλάνε την πέτρα μην τους την πάρουνε
    Ο Στάλιν είναι φτωχός σύντροφε-όλα στο , τα δίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή